SORTIMENT

Mejla till oss:

info@kaffehuset.net

Slå en signal:

08-773 02 20

SORTIMENT

 

Världen är full av kaffesmak. Vi provar oss fram för att hitta den kaffekaraktär som passar just dig. Vi levererar kaffe från de största kvalitetsleverantörerna på marknaden. På så sätt kan du förvänta dig ett gott kaffe, och du kan enkelt hitta andra produkter med liknande smak som ett kaffe du tycker om. Har du specifika önskemål om ett visst kaffe så löser vi självklart det.

Löfbergs

Bönor

 

Vi har Löfbergs lilas breda sortiment av goda av noga utvalda kaffebönor gjort på noggrant utvalda bönor som de köper direkt från odlarland. Alla våra förpackningar innehåller kaffe från certifierade odlingar eftersom de vill att vårt kaffe ska vara lika schysst som gott.

Arvid Nordquist

Kaffe

 

Ett urval av kaffesmaker som finns i vårt sortiment från Arvid Nordquist. Classic är en storsäljare och självklart kan ni beställa alla deras produkter från oss.

Vi har alla kringprodukter

Tillbehör

Juletid innebär pepparkakor och konfektyr. Självklart kan vi erbjuda flertalet varianter.

 

Klicka här för mer information.

 

Vi kan såklart erbjuda dig allt du behöver till en väl fungerande pausmiljö. Hos oss finner du alltid engångsmaterial,goda kakor, samt tepåsar i alla möjliga smaker . Från kända tillverkare förstås.Vi erbjuder även säsongprodukter som ex påskägg och julkorgar. Skicka förfrågan om ni undrar över någon produkt.

Slå oss en pling:

08-773 02 20

Copyright @ Kaffehuset i Sverige AB

All Rights Reserved.