KAFFEMASKINER

Mejla till oss:

info@kaffehuset.net

Slå en signal:

08-773 02 20

VÅRA KAFFEMASKINER

 

Gott kaffe förlänger livet. Här presenterar vi kaffemaskiner för både stora och små behov, samtliga ger dig en njutningsbar pausmiljö på jobbet. Det finns maskiner för hela bönor eller för färdigmalet kaffe. Vissa maskiner är dessutom vässade med varm choklad eller till och med vatten (varmt, still eller kolsyrat). Maskinerna hanterar också bra alternativ till riktig mjölk utan att du ska behöva lägga ner timmar på rengöring. Här nedan finner ni ett litet urval av det vi kan erbjuda.

 

CQube SF12 (Färskbryggmaskin)

CQube tillhör en helt ny generation av kaffemaskiner. Maskinerna är byggda på en ny teknisk plattform med ett unikt modulsystem. Tack vare modul-systemet är fexibiliteten mycket stor. Redan från början är CQube förberedd för framtidens koncept och nyheter. Cquben finns i många olika varianter så som med färskmalet kaffe eller med hela bönor.

 

Teknisk specifikation CQube SF12 finns här

 

CQ Elite (Instantmaskin)

Snygg och driftsäker kaffemaskin för instantkaffe. Elite har stor flexibilitet hög kapacitet och ni gör goda kaffemenyer snabbt och enkelt. Maskinen kräver minimalt med eget arbete.Maskinen har ett tilltalande yttre och är tyst och driftsäker.

 

Teknisk specifikation Cq Elite finns här

 

Bonamat Espresso

Snygg och modern helautomatisk espresso maskin. Gör en god kopp kaffe eller en fantastisk cappuccino.

Med tre kanistrar och åtta knappval så är detta en väldigt mångsidig maskin som passar på en mängd olika platser som till exempel Hotell, restaurang och kontor för att nämna några.

 

 

CQube Mf 13 Evo

Det senaste från maskintillverkaren Crem International Modern desig i rostfritt och glas ger en inbjudande och välkomnande look. Modern i hela sin uppbyggnad och genomtänkta detaljer bådar för goda smakupplevelser och driftsäker funktion. Styr dina val genom en stor och tydlig display som har operativsytemet Android, det ger i det närmaste obegränsade möjligheter till användaren. Gott kaffe och olika menyval kännetecknar denna modell.

 

Teknisk specifikation Mf 13 EVO finns här

 

WMF 1500S (Espressomaskin)

WMF 1500 S är en vidareutveckling av en av de mest framgångsrika kaffemaskinerna på marknaden – WMF Presto/1400. Med alla kvaliteter som sin föregångare har den också förbättrats avsevärt på många områden.

Ny, modern och prisbelönad design, extremt tysta kvarnar, intuitiv 8’’ pekskärm med annonseringsmöjligheter på displayen under bryggtiden samt möjlighet till Easy Milk (för varm och kall mjölk) öppnar upp nya möjligheter.

 

 

Teknisk specifikation WMF 1500S finns här

 

WMF 1200S (Espressomaskin)

WMF 1200 S är en professionell helautomatisk espressomaskin i hög kvalitet. Anpassad för mindre till medel stora verksamheter. Den producerar allt du kan tänkas vilja ha – från Espresso och café crème, cappuccino, café latte, macciato samt även mjölkchoklad och Chociatto. En enkel knapptryck-ning ger dig snabbt och perfekt kaffe av högsta kvalitet. Lättplacerad, med ett stort kaffeutbud och inte minst priset, gör WMF 1200S till en klar favorit på kontoret, läkarmottagningen, gymmet, den mindre restaurangen, besinstationen, bageriet, hårfrisören, snabbmatsbutiken eller i hotellbaren.

 

Teknisk specifikation WMF 1200S finns här

Få ordning och reda på kaffestationen med denna snygga serveringsstation. Allt du kan tänkas behöva på ett ställe. Fint som tusan.

Coffee Queen Termosbryggare Mega Gold 2.. Brygger stora mängder på kort tid 2.5L kaffe på ca 6min .Är perfekt för evenemang och cafeer. Termosfunktionen gör att kaffet smakar bra längre tid då aromen stannar i termosen. Samt att varmhållningen av det färdiga kaffet är skonsammare för kaffet. Finns med automatisk vattenpåfyllning eller manuell.

 

 

 

Teknisk specifikation Cqueenhittar du här

 

Coffee Queen (Kaffebryggare)

Vi har valt att samarbeta med Cream International när det kommer till kaffebryggare. De håller en hög kvalite både på driftsäkerhet och på det färdiga kaffet. Prisvärd och snygg. Finns i många varianter,både vattenanslutna och manuella.

bryggaren på bild

M-2 Manuell vattenpåfyllning. 1 värmeplatta. 1 serveringskanna 1,8 liter samt 25 st engångsfilteringår.

Teknisk specifikation Coffee Queen finns här

 

Kaffe och vatten maskiner i snygg combo.

Vi saluför även ett antal färskvattenmaskiner fristående eller som här i kombination med en kaffemaskin. Vi har även snygga inbyggnadskranar som vi kan installera hos er.För närmare information, kontakta oss.

 

 

Slå oss en pling:

08-773 02 20

Copyright @ Kaffehuset i Sverige AB

All Rights Reserved.